Acasa Honda Primul automobil hibrid de clasa mica este Honda Jazz Hybrid

Primul automobil hibrid de clasa mica este Honda Jazz Hybrid

de Costea Arsene

Honda Jazz Hybrid (sursa - Honda)

Constructorul auto japonez Honda a dezvaluit primele imagini ale versiunii hibride a lui Jazz, denumita Honda Jazz Hybrid, ce va fi lansata la Salonul Auto de la Paris, masina devenind astfel primul automobil hibrid de clasa mica din lume.

Honda Jazz Hybrid este propulsat de acelasi motor regasibil si pe hibridul Insight, un benzinar de 1,3 litri, dar si de un motor electric, ambele fiind cuplate la o transmisie de tip CVT, se arata intr-un comunicat al marcii japoneze.

Jazz Hybrid va debuta initial in octombrie pe piata din Japonia, urmand ca in primavara anului 2011 sa isi faca aparitia si in Europa.

La exterior, versiunea hibrida dispune de faruri cu halogen imbunatatite, stopuri clare, bara de protectie si o capota restilizata cu ornamente cromate.

Bordul este intr-o singura culoare, ceasuri de bord cu iluminare albastra. In premiera pentru piata europeana, Jazz va fi oferit si intr-o versiune cu tapiterie din piele.

Alaturi de hibridul Jazz, standul Honda va expune o editie speciala a modelului Civic produs in Europa, precum si variante restilizate ale modelelor Insight (care va aparea in 2011), CR-Z, Jazz, CR-V, Accord si Accord Tourer.

Honda Jazz Hybrid (sursa - Honda)

Lasa un comentariu