Acasa Revista Presei Revista presei, 24 aug: Blocaj pe autostrada de peste o saptamana. Doar opt din 50 de service-uri repara tot

Revista presei, 24 aug: Blocaj pe autostrada de peste o saptamana. Doar opt din 50 de service-uri repara tot

de Costea Arsene

Revista Presei

Sute de soferi din China sunt blocati pe o autostrada de mai bine de o saptamana. Ambuteiajul este cauzat de lucrarile efectuate la o alta sectiune a autostrazii, iar autoritatile se asteapta ca blocajul sa dureze o luna, informeaza automarket.ro.

Audi intentioneaza sa fabrice integral automobile la o fabrica situata in Gyor, din vestul Ungariei, ceea ce ar explica achizitia recenta a unui teren in aceasta zona, scrie capital.ro.

Michael Schmidt, care controleaza Automobile Bavaria, cel mai mare dealer BMW de pe piata locala, a accelerat planurile de dezvoltare pe piete mature precum Germania, dupa ce anul trecut a inregistrat pierderi de 4 mil. euro in Romania din cauza deprecierii leului. Acesta vrea, de asemenea, sa duca in Kosovo si Georgia camioanele MAN, potrivit Ziarul Financiar.

Un studiu efectuat in Marea Britanie a relevat faptul ca doar 8 din 50 service-uri verificate repara toate defectele unui vehicul, in timp ce multe probleme le scapa printre degete mecanicilor grabiti, titreaza automarket.ro.

Holding-ul indian Mahindra&Mahindra a semnat o intelegere preliminara pentru achizitia producatorului coreean de SUV-uri Ssangyong, companie aflata in mari dificultati financiare. E de asteptat ca dupa o etapa de evaluare sa se fie semnata in noiembrie intelegerea finala. Indienii vor avea acces pe multe piete mondiale, iar Ssangyong isi va putea moderniza gama dupa o infuzie de capital. Nu s-au comunicat sume, insa analistii estimeaza ca pachetul majoritar la Ssangyong va fi cumparat pentru mai bine de 400 milioane dolari, informeaza HotNews.ro.

Lasa un comentariu