Acasa Revista Presei Revista presei, 9 aug: Autobuz scolar cu motor de avion. OMV Petrom a scumpit benzina

Revista presei, 9 aug: Autobuz scolar cu motor de avion. OMV Petrom a scumpit benzina

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Fleet Management Services, companie de leasing operational si management de flote, a livrat unei companii un model Toyota Prius, fiind astfel prima companie de leasing operational care livreaza unei firme un automobil hibri, informeaza Ziarul Financiar.

Un fel de WC pe patru roti? Nicidecum. „Bio-Bug” functioneaza cu gazul metan produs de excrementele umane, fiind vorba de o tehnologie pusa la punct de inginerii britanici. Oare te tii de nas cand trece un astfel de Beetle pe langa tine?, scrie promotor.ro.

Este greu de imaginat ca o sosea poate fi produsa din sticla si panouri solare. si totusi, unii cercetatori americani sustin ca acest material este perfect potrivit pentru asa ceva, relateaza automarket.ro.

Un pasionat de viteza din SUA a pus pe un autobuz scolar un motor de avion cu reactie, reusind sa atinga viteza de 590 km/h. Rezervorul are peste 600 l, iar la super-viteza atinsa autobuzul lasa in urma o „dara” de flacari de 25 de metri, scrie The Telegraph, informatie preluata de hotnews.ro.

OMV Petrom (SNP) a majorat sambata, 7 august, preturile de referinta la benzine cu noua bani pe litru, ca urmare a conditiilor de pe piata, a anuntat compania, citata de MEDIAFAX.

Lasa un comentariu