Acasa Peugeot Omul care a condus Hyundai Auto Romania in ultimii sase ani, Narcis Ghita, trece la Peugeot

Omul care a condus Hyundai Auto Romania in ultimii sase ani, Narcis Ghita, trece la Peugeot

de Adrian Mitrea

Directorul general al Trust Motors, Narcis Ghita (sursa - Trust Motors)

Narcis Ghita, omul care a condus importatorul Hyundai pe plan local din 2003 incoace, ocupa din data de 2 august 2010 nou creata functie de director general in cadrul Trust Motors, compania care importa autovehiculele Peugeot la noi in tara.

„Cu o experienta manageriala de peste 17 ani, Narcis Ghita a ocupat in ultimii 6 ani pozitia de director general si administrator in cadrul Hyundai Auto Romania, perioada in care compania a inregistrat performante comerciale deosebite”, se arata intr-un comunicat al Trust Motors.

Narcis Ghita a absolvit Facultatea de Transporturi, specializarea Telecomenzi si Electronica in Transporturi, din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, in anul 1993.

In acelasi an si-a inceput cariera in domeniul FMCG, ocupand functii de conducere importante in cadrul unor companii nationale si internationale.

In anul 2002 Narcis Ghita a absolvit cursurile EMBA in cadrul CNAM – Paris, cursuri organizate in colaborare cu Academia de Studii Economice (ASE), Bucuresti iar din anul 2003 s-a alaturat echipei manageriale a Hyundai Auto Romania.

2 comentarii

Ion Ion 7 august 2010 - 09:08

Mai urmeaza o parte din echipa. Ala mic (Tiriac cel mic) ramane singur. Deja i-a pierdut lu` tacsu jumate din averea pe care i-a dat-o sa o gestioneze, intr-un an. Noroc ca ala batran nu-i da pe mana banca (pe care a vandut-o deja si va primi banii in 2012), metro si asigurarile ca sa mai aia si pentru ceilalti 2 copii. Experienta acumulata o are de la Flamingo, prima chestie pe care a reusit sa o falimenteze

Reply
Maitre 9 august 2010 - 15:00

A condus Hyundai doar 4 ani, din 2006.
Avind in vedere ca dintre toti importatorii auto Hyundai a avut cea mai mare scadere – minus 70% – dupa ce a avut anii la rind cu „….sefii SUV-urilor din Romania….” in vinzari, este normal sa i se impute asemenea contraperformante ! Asa ca trecerea la un alt brand este o „iesire” onorabila pengtru Narcis…..

Reply

Lasa un comentariu