Acasa Mazda Dupa Mercedes-Benz, ATP Exodus din Baia Mare a devenit si dealer Mazda

Dupa Mercedes-Benz, ATP Exodus din Baia Mare a devenit si dealer Mazda

de Adrian Mitrea

ATP Exdous Mazda Baia Mare (sursa - Mazda)

Dupa ce a deschis complexuri auto pentru Mercedes-Benz in Bistrita si Baia Mare, compania specializata in afaceri cu piese auto ATP Exodus a inaugurat si un complex auto Mazda, in Baia Mare.

„ATP Exodus este cel de-al 13-lea dealer Mazda pe piata, urmand sa consolideze pozitia companiei in zona de nord si nord-vest a tarii, iar showroom-ul nou inaugurat este al 16-lea unde doritorii pot testa modelele Mazda”, a declarat directorul Mazda in Romania, Cristian Rigu, intr-un comunicat de presa.

Showroom-ul are o suprafata de 350 de metri patrati si gazduieste modele precum Mazda2, Mazda3, Mazda6, Mazda CX-7 si MPV-ul Mazda5. Totodata ATP Exodus pune deja la dispozitia clientilor o flota de test compusa din Mazda2, Mazda3 si Mazda6, urmand ca aceasta sa fie completata pe parcurs cu toate modelele populare pentru piata locala.

Compania ATP Exodus are ca principal obiect de activitate importul si distributia de piese de schimb pentru camioane de productie vest-europeana (Mercedes, MAN, Iveco, Volvo, DAF, Renault, Scania), atat originale cat si aftermarket, precum si o gama larga de echipamente pentru atelierele service.

In 2008 ATP Exodus a deschis la Bistrita un centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz si Evobus, iar la Baia Mare a inaugurat un centru Mercedes-Benz.

Compania are sucursale in Deva, Targu Mures, Bistrita, Oradea, Miercurea Ciuc, Buzau, Giurgiu, Ialomita, Bucuresti, Alba Iulia, Ramnicu Valcea, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Galati, Satu Mare, Zalau, Sibiu, Arad, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Brasov, Bacau si Timisoara.

Din anul 2009 compania opereaza si sucursale externe, in Bulgaria (3 unitati) si Serbia (o unitate).

Lasa un comentariu