Acasa Revista Presei Revista presei, 27 iulie: Furnizorii Dacia lucreaza la noul Logan. Ferrari Virtual Race e acum pe piata

Revista presei, 27 iulie: Furnizorii Dacia lucreaza la noul Logan. Ferrari Virtual Race e acum pe piata

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Renault si Automobile Dacia se afla la jumatatea proiectului pentru modelul ce va inlocui in 2012 actuala Dacia Logan, masina care a vandut mai mult de 1,25 milioane de unitati, socotind cele sase modele dezvoltate pe aceeasi platforma tehnica, scrie Ziarul Financiar.

BMW si Mercedes-Benz vor folosi aceleasi cadre pentru scaunele viitoarelor modele pentru a economisi 200 de milioane de euro pe an. Cu toate acestea, nu vor exista asemanari la exterior intre scaunele celor doi constructori, scrie automarket.ro.

Marca Fiat va reveni pe piata americana in decembrie prin intermediul dealerilor Chrysler dupa trei decenii de absenta, modelul de intrare fiind micul 500 care in anii urmatori va avea atat versiune decapotabila, cat si 100% electrica in America, scrie Automotive News, informatie preluata de HotNews.ro.

Experientele curselor F1 se muta de astazi in casele amatorilor de adrenalina. Ferrari a lansat pentru fanii intrecerilor de masini simulatorul online de curse: Ferrari Virtual Race, potrivit promotor.ro.

Circulatia rutiera intre Chitila si Carrefour Militari se inchide pentru 29 de zile, incepand din 2 august, pentru lucrari la centura de nord a Capitalei, informeaza Compania Nationala a Drumurilor (CNADNR), intr-un comunicat, citat de capital.ro.

Decizia Fiat de a muta o parte din productia de masini din Italia in Serbia a iscat multe discutii, vineri avand loc proteste la mai multe fabrici italiene care au dus la intarzirea productiei, relateaza Ziarul Financiar.

Milionarii din China au adus industria auto germana la vanzari-record, scrie Financiarul.

Lasa un comentariu