Acasa Audi Asa arata Audi A7 Sportback. Iata primele fotografii scapate pe internet inainte de lansare

Asa arata Audi A7 Sportback. Iata primele fotografii scapate pe internet inainte de lansare

de Adrian Mitrea

Audi A7 Sportback (sursa - autoblog.com)

Audi A7 Sportback va fi lansat oficial in aceasta seara, insa primele fotografii cu masina au aparut deja pe internet, dezvaluind faptul ca masina pastreaza fidel trasaturile conceptului Sportback de anul trecut.

Masina are patru usi, iar linia generala a caroseriei este tipica „coupe-urilor” cu patru usi, segment deschis de Mercedes-Benz CLS in urma cu ani in urma.

Audi Sportback Concept (sursa - Audi)Geamurile portierelor nu au rama, iar accesul la portbagaj se va face printr-un haion, la fel ca la Audi A5 Sportback.

Cuvantul cheie este Sportback, acesta desemnand versiunile de caroserie cu haion ale masinilor Audi care pot fi comandate si cu alte tipuri de caroserii. De exemplu, familia de modele A5 include A5 Coupe, A5 Cabriolet si A5 Sportback.

Pe de alta parte, limuzina A8, disponibila doar sedan, se numeste A8 si atat. Avand in vedere ca Audi va dezvalui oficial in aceasta seara modelul A7 Sportback, este de asteptat ca producatorul auto din Ingolstadt sa vina si cu alte versiuni de caroserie pentru A7.

In aceasta seara, incepand cu ora 21:30, poti urmari live pe 0-100.ro dezvaluirea oficiala a masinii si vei putea citi pe larg despre Audi A7 Sportback.

Audi A7 Sportback (sursa - autoblog.com)Audi A7 Sportback (sursa - autoblog.com)Audi A7 Sportback (sursa - autoblog.com)

Lasa un comentariu