Acasa Revista Presei Revista presei, 21 iulie: Angajatii Dacia cer lefuri mai mari. Michelin vrea anvelope de masini electrice produse la noi

Revista presei, 21 iulie: Angajatii Dacia cer lefuri mai mari. Michelin vrea anvelope de masini electrice produse la noi

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Limuzina reginei Marii Britanii este scoasa la vanzare in Statele Unite. Daca acum cateva luni s-a vandut Daimler-ul Majestic V8 din 2001 al Majestatii Sale, acum este randul limuzinei din 1984, informeaza Ziarul Financiar.

Michelin ia in calcul Romania ca o posibila locatie pentru producerea de cauciucuri eco pentru automobilele electrice, informeaza promotor.ro.

Barbatii se plang foarte des de modul in care conduce partenera de viata. 10% admit ca au preferat sa opreasca si sa preia ei controlul cel putin o data, scrie automarket.ro.

Liderii Sindicatului Automobile Dacia au propus marti, in cadrul sedintei comisiei paritare cu administratia uzinei, o crestere salariala cu 10% pentru toate categoriile de salariati, urmand ca aceasta propunere sa fie analizata la jumatatea lunii septembrie, informeaza corespondentul NewsIn, informatie preluata de money.ro.

Pentru a putea rezista in mediul auto tot mai competitiv, General Motors isi incearca norocul in China chiar cu armele producatorilor locali. Adica printr-o marca low cost denumita Baojun, scrie promotor.ro.

Primul parc tematic Ferrari se deschide in octombrie in Emiratele Arabe si promite cel mai rapid montagne rousse din lume, scrie HotNews.ro.

Lasa un comentariu