Acasa Revista Presei Revista presei, 15 iulie: Volkswagen lauda Hyundai. Romania, patria masinilor furate

Revista presei, 15 iulie: Volkswagen lauda Hyundai. Romania, patria masinilor furate

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Congresul american discuta de cateva luni de zile despre introducerea sistemelor tip „cutii negre” pe masini, in mod obligatoriu. Compania Intel se pregateste deja pentru acest pas, scrie promotor.ro.

„Tinta noastra va fi sa ne mentinem numarul unu pe piata pana la finele anului, dar va fi dificil avand in vedere schimbarile si nu reprezinta prioritatea numarul unu. Noi urmarim profitabilitatea noastra si a dealerilor si in acelasi timp sa atragem cat mai multi clienti”, a subliniat directorul general al Companiei Nationale de Vanzari a Ford Romania, Paul Flanagan, citat de Ziarul Financiar.

Martin Winterkorn, seful VW Group, a declarat ca Hyundai a invatat sa faca masini bune si considera ca producatorul coreean a crescut semnificativ calitatea modelelor sale, potrivit automarket.ro.

Cu ochii dupa masini straine mai bune si la un pret mic, unii romani sunt victime sigure ale retelelor de autoturisme furate, care au gasit o piata buna in Romania inca de anul trecut. Sunt protejate chiar de lege, care nu e prea aspra cu cei implicati in traficul de masini, relateaza antena3.ro.

Lasa un comentariu