Acasa Revista Presei Revista presei, 13 iulie: Rovinieta electronica se lasa asteptata. Recall pentru Ford Transit Connect

Revista presei, 13 iulie: Rovinieta electronica se lasa asteptata. Recall pentru Ford Transit Connect

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Ford recheama pe piata americana pentru verificari circa 33.000 de vehicule utilitare Transit Connect pentru a inlocui o serie de elemente de prindere a capitonajului de plafon.

Masinile au fost produse intre decembrie 2008 si mai 2010 in Turcia, iar rechemarea a fost solicitata de autoritatile de siguranta transportului din SUA care au constatat in urma unor teste de impact ca elemente de prindere cu probleme pot creste riscurile de ranire a ocupantilor, scrie HotNews.ro.

Primul RollsRoyce inmatriculat in ultimul an si jumatate, model de 340.000 euro, relateaza Ziarul Financiar.

Volkswagen Jetta Coupe este cu un pas mai aproape de productie odata cu inregistrarea unui patent pentru design-ul acestui model. in comparatie cu conceptul, modelul prezinta o grila fata schimbata, proiectoare si o evacuare finala, potrivit automarket.ro.

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) vrea sa amane cu doua luni introducerea rovinietei electronice, la 1 octombrie, din cauza contestatiilor la licitatia de achizitie a sistemului care au intarziat punerea in functiune a acestuia, informeaza MEDIAFAX.

Peste 30% dintre romanii care doresc sa achizitioneze o masina se informeaza intai prin internet. Criza a majorat numarul de clienti ai portalurilor de informare si comert auto, scrie capital.ro.

Lasa un comentariu