Acasa Renault Renault aduce Twingo in Romania, in toamna

Renault aduce Twingo in Romania, in toamna

de Adrian Mitrea

Renault Twingo Gordini RS (sursa - Renault)

Renault Romania va importa oficial in Romania cel mai mic model al sau, Twingo, incepand cu lunile octombrie-noiembrie din acest an, au declarat pentru 0-100.ro oficialii companiei.

„In toamna vom aduce toata gama Twingo in Romania, inclusiv versiunea sport Twingo Gordini R.S.”, au spus oficialii Renault Romania.

click aici pentru galeria foto

Preturile pentru noul model vor fi comunicate in perioada urmatoare si este de asteptat ca pretul sa fie „competitiv”, deoarece daca nu ar fi astfel modelul n-ar mai fi fost importat.

Twingo este cel mai mic automobil din gama Renault (clasa mica / segmentul A) si este disponibil in doua versiuni sportive – R.S. si Gordini R.S. In Romania va fi importata varianta standard, plus Gordini R.S.

Versiunea sportiva are sub capota un motor pe benzina de 1,6 litri, de 133 Cai Putere, iar restul gamei de propulsoare include unitati pe benzina de 1,2 litri (de 75 Cai Putere si 100 Cai Putere – cu turbo) si turbo diesel de 1,5 litri (de 65 si 85 Cai Putere).

Renault Twingo concureaza cu modele precum Opel Agila, Suzuki Splash, Ford Ka, Fiat 500, Hyundai i10, Peugeot 107, Citroen C1 si Toyota Aygo.

Lasa un comentariu