Acasa Mazda VIDEO: Mazda a lansat primul spot auto 3D din Romania

VIDEO: Mazda a lansat primul spot auto 3D din Romania

de Costea Arsene

Reclama Mazda3 (sursa - Mazda)

Mazda a lansat in Romania un spot auto 3D de 30 de secunde, ce este difuzat in sala Mazda amenajata in cadrul Cinema City din mallul AFI Palace Cotroceni MegaFun.

Spotul a fost dezvoltat in Germania si prezinta noua Mazda3, cel mai popular model Mazda, inainte de inceperea tuturor filmelor 3D difuzate in Sala Mazda.

Productia cinematografica alaturi de care a fost prima data difuzat clipul publicitar este Calatorie magica in Africa.

Sala Mazda din cadrul Cinema City Cotroceni a fost inaugurata in luna decembrie a anului trecut si este primul proiect de comunicare de o asemenea amploare a unui brand auto din Romania. Sala are o capacitate de 216 locuri si este personalizata atat la interior prin pozitionarea logo-ului Mazda pe pereti si pe tetierele scaunelor, cat si in zona de acces a cinematografului si la intrarea in sala.

Compacta Mazda3 este cel mai bine vandut model al constructorului auto japonez, cu peste 2.000.000 de unitati comercializate de la lansarea primei generatii. A doua generatie a fost lansata anul trecut.

In Romania, Mazda3 este cel mai bine vandut model al marcii. Din 718 masini Mazda livrate anul trecut, 248 au fost Mazda3 (34%).

Lasa un comentariu