Acasa Mercedes-Benz Noul Mercedes-Benz CLS, surprins necamuflat cu mai bine de 3-4 luni inainte de lansare

Noul Mercedes-Benz CLS, surprins necamuflat cu mai bine de 3-4 luni inainte de lansare

de Adrian Mitrea

Noul Mercedes-Benz CLS (sursa - autoexpress.co.uk)

Noua generatie a Mercedes-Benz CLS, modelul coupe cu patru usi care a dat nastere acestei sintagme nonsens, a fost surprins necamuflat in timpul unei sedinte foto, cu mai bine de 3-4 luni inainte de lansare.

Prima generatie a CLS, introdusa pe piata in 2005, deschidea la momentul lansarii sale un nou segment, acela al coupe-urilor cu patru usi. Desi coupe inseamna masina sedan (in trei volume) cu doua usi, termenul de coupe cu patru usi a fost acceptat si ideea a fost dusa mai departe si de marci mai accesibile, cum ar fi Volkswagen, prin modelul Passat CC.

Noul CLS ar trebui sa fie lansat in toamna, Salonul Auto de la Paris (30 septembrie – 17 octombrie), insa surpriza pe care o pregatea Mercedes-Benz pentru evenimentul auto a fost astfel deconspirata de autoexpress.co.uk.

Ramane de vazut cu ce tehnologii va veni noul CLS, gama de motorizari fiind previzibila – imprumutata de la celelalte automobile din gama.

Noul Mercedes-Benz CLS (sursa - autoexpress.co.uk)Noul Mercedes-Benz CLS (sursa - autoexpress.co.uk)Noul Mercedes-Benz CLS (sursa - autoexpress.co.uk)

Lasa un comentariu