Acasa Revista Presei Revista presei, 19 mai: Land Rover LRX, spionat. Clientii ar plati cel mult 3.000 euro in plus pentru masini electrice

Revista presei, 19 mai: Land Rover LRX, spionat. Clientii ar plati cel mult 3.000 euro in plus pentru masini electrice

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Forza Rossa, importatorul Ferrari pe piata locala, detinut de fostul ministru al sanatatii din partea PSD Ion Bazac (47,5%), sotia sa, Camelia Bazac (31,4%), si Cefin Holding (21,1%), are in plan suplimentarea cu inca cinci unitati a numarului de masini livrate din acest an, de la 25 la 30 de modele Ferrari, potrivit oficialilor companiei, scrie Ziarul Financiar.

Concurentii din Raliul Dakar au distrus o parte din siturile arheologice din Chile in editia 2010 a competitiei. Pagubele se ridica la 570.000 de dolari, potrivit automarket.ro.

Viitorul model Land Rover LRX, care va aparea pe piata anul viitor, a fost fotografiat in timpul testelor efectuate in Marea Britanie, relateaza antena3.ro.

Majoritatea celor care ar avea de gand sa-si cumpere un vehicul electric in Germania sau Franta ar da in plus intre 2.000 si 3.000 de euro fata de o masina cu motor termic, desi in prezent un automobil electric e cu pana la 15.000 de euro mai scump decat unul standard, arata un studiu Roland Berger, informeaza HotNews.ro.

Lasa un comentariu