Acasa Revista Presei Revista presei, 17 mai: Distribuirea tichetelor suplimentare pentru „Rabla” incepe azi. Ce masini isi permit studentii

Revista presei, 17 mai: Distribuirea tichetelor suplimentare pentru „Rabla” incepe azi. Ce masini isi permit studentii

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Dupa ce si-a facut debutul pe cea mai noua generatie A8, cutia de viteze cu opt trepte dezvoltata de specialistii de la ZF va intra treptat pe toata gama marcii de la Ingolstadt, scrie automarket.ro.

Ce masini isi permit studentii din Romania. La un pret de pana in 2.000 de euro, poti alege intre un Matiz, Fiat Seicento sau Ford Ka. Au rulaj de peste 150.000 de kilometri, iar proprietarii spun ca mai merg cel putin doi ani, relateaza capital.ro.

Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca incepand de luni (17 mai 2010) va incepe distribuirea celor 50.000 de vouchere suplimentare pentru Programul Rabla 2010, informeaza Financiarul.

Fabrica Ferrari va renunta la aproape 600 de angajati pentru o saptamana din cauza comenzilor reduse pentru motoare. Angajatii companiei sunt nemultumiti de aceste masuri, potrivit automarket.ro.

TopGear implineste cinci ani: 55 numere publicate, 721 masini testate, scrie Saptamana Financiara.

Lasa un comentariu