Acasa Revista Presei Revista presei, 23 apr.: Programul Rabla a fost extins cu 50.000 de tichete. Noul Passat, posibil din toamna

Revista presei, 23 apr.: Programul Rabla a fost extins cu 50.000 de tichete. Noul Passat, posibil din toamna

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Guvernul va suplimenta programul „Rabla” cu inca 50.000 de vouchere, printr-o hotarare ce va fi adoptata saptamana viitoare, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, care a afirmat ca editia 2010 a programului guvernamental este una „spectaculoasa”, informeaza MEDIAFAX.

Noile modele Alfa Romeo Giulia si Alfa Romeo Spider vor fi construite pe o platforma Chrysler si vor dispune de tractiune integrala, a confirmat directorul executiv al Chrysler si Fiat, Sergio Marchionne, in timpul unei conferinte de presa, potrivit stiriauto.ro.

Logan va fi vandut din aceasta luna si in Emiratele Arabe Unite. Modelul incepe de la 7800 de euro si are in dotarea standard o transmisie automata cu 4 trepte, scrie automarket.ro.

A devenit o certitudine faptul ca Volkwagen va lansa anul acesta, la salonul de la Paris, cea de-a sasea generatie a limuzinei Passat, ajungand astfel sa schimbe intreaga gama de automobile (singurul care a ramas cu designul vechi este Tiguan), relateaza Saptamana Financiara.

Lasa un comentariu