Acasa Revista Presei Revista presei, 21 apr.: Norul de cenusa afecteaza BMW si Nissan. Ford Fiesta, pe primul loc in Europa

Revista presei, 21 apr.: Norul de cenusa afecteaza BMW si Nissan. Ford Fiesta, pe primul loc in Europa

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Automotive Trading Team, dealer Jaguar si Land Rover controlat de Viorel Niculescu, l-a recrutat pe Sorin Cretu, fostul sef al Hyundai Motor, dealerul din Bucuresti parte a Tiriac Auto, pentru functia de director general a dealerului, scrie Ziarul Financiar.

Constructorul german de autovehicule BMW a anuntat, marti, suspendarea partiala a productiei de autovehicule la trei uzine din Germania pana joi, dupa ce haosul din traficul aerian, provocat de norul de cenusa rezultat in urma eruptiei vulcanice din Islanda, a afectat aprovizionarea cu piese, informeaza MEDIAFAX.

Constructorul auto japonez Nissan a anuntat marti ca va suspenda trei linii de productie din Japonia, in contextul in care nu poate importa unele componente fabricate in Irlanda, din cauza perturbarii traficului aerian, relateaza Les Echos, informatie preluata de stiriauto.ro.

Americanii de la General Motors vor sa profite la maximum de platforma tehnica oferita de Chevrolet Volt. Astfel, cea mai noua masina derivata va fi un monovolum, relateaza promotor.ro.

Ford Fiesta a devenit cea mai bine vanduta masina din Europa, reusind sa „detroneze” vechiul lider al ierarhiei, modelul german Volkswagen Golf, scrie antena3.ro.

Lasa un comentariu