Acasa Revista Presei Revista presei, 20 apr.: TiriacAutoRulate se extinde. De ce a cazut afacerea Logan in India

Revista presei, 20 apr.: TiriacAutoRulate se extinde. De ce a cazut afacerea Logan in India

de Adrian Mitrea

Revista Presei

TiriacAutoRulate, divizia de retail cu masini second-hand a Tiriac Holdings, isi va extinde reteaua de la doua la cel putin sase centre in perioada urmatoare, potrivit oficialilor companiei, in paralel cu dealerii de masini noi, in contextul in care piata second-hand a inregistrat scaderi mai mici decat cele de masini noi, informeaza Ziarul Financiar.

Constructorul auto nipon Toyota va plati amenda record de aproape 16,4 milioane de dolari impusa de autoritatile americane pentru ascunderea, timp de mai multe luni, a problemelor la pedala de acceleratie, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de AFP, informatie preluata de MEDIAFAX.

Vanzarile de masini pe platforma Logan au crescut in ultimii ani in aproape toate regiunile, insa India a fost o exceptie, iar Logan berlina este un esec pe acea piata, vanzarile scazand masiv. Un produs care clientului european i s-a parut interesant nu s-a bucurat de aceleasi aprecieri in India unde masina este mai scumpa decat in Romania, e taxata suplimentar fiindca nu este de clasa mica si nici designul nu a mai fost improspatat, scrie HotNews.ro.

Atat Daimler, cat si Renault-Nissan vor sa devina numarul unu in productia de baterii pentru automobile, iar acest lucru ar putea duce la un conflict intre cele doua companii, potrivit automarket.ro.

Lasa un comentariu