Acasa Revista Presei Revista presei, 19 apr.: Dealerul Ipso are noi proprietari. Constatul amiabil e un succes

Revista presei, 19 apr.: Dealerul Ipso are noi proprietari. Constatul amiabil e un succes

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Ipso Automobile, unul dintre cei mai vechi dealeri Renault-Dacia si fost importator, si-a vandut businessul israelienilor de la Sixt New Kopel si dealerului Renault-Nissan Serus.

Centrul din Otopeni a fost preluat de catre Sixt New Kopel, intr-o tranzactie de aproape 6 mil. euro, iar dealerul din Ploiesti a fost preluat de Serus, cel mai mare dealer Renault-Nissan din Capitala, informeaza Ziarul Financiar.

Ponderea dosarelor de dauna avizate prin procedura constatului amiabil a fost de 57,9% in intervalul iulie-decembrie 2009, fiind inregistrate 109.173 dintr-un total de 188.555 de dosare, potrivit datelor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), scrie capital.ro.

Realizatorii Top Gear, James May si Jeremy Clarkson, au fost acuzati ca au provocat eruptia vulcanului din Islanda, relateaza automarket.ro.

Contractul de constructie in concesiune a tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov de catre consortiul Aktor-Vinci a fost anulat pentru ca statul roman nu a acceptat anumite clauze, situatie care a condus la imposibilitatea de a obtine finantare, a anuntat grupul elen Ellaktor, informeaza MEDIAFAX.

Cele doua modele Ferrari 599 GTO alocate Romaniei s-au vandut, potrivit capital.ro.

Geely le calca pe urme celor de la BMW, compania care a cumparat Volvo urmand sa produca in acest an o cutie automata cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte, scrie automarket.ro.

Lasa un comentariu