Acasa Dacia VIDEO: Dacia creste productia si lanseaza Porti Deschise pentru Duster

VIDEO: Dacia creste productia si lanseaza Porti Deschise pentru Duster

de Adrian Mitrea

Dacia Duster in Uzina (sursa - 0-100.ro)

Dacia a crescut cadenta de productie a uzinei de la Mioveni cu 20 de unitati pe zi, de la 1.346 la 1.366 vehicule si lanseaza o operatiune de tip Porti Deschise pentru promovarea Duster, intre 15 si 18 aprilie, a anuntat compania.

Duster reprezinta 260 dintre cele 1.366 de masini produse zilnic la Dacia, adica 19% din productie.

In cursul lunii aprilie activitatea de fabricatie va include si trei zile de sambata. Astfel, salariatii Dacia au lucrat in doua schimburi sambata, 10 aprilie, urmand sa fie rechemati in uzina si pe 17 si 24 aprilie.

Cresterea cadentei si prezenta salariatilor la lucru in zilele de sambata sunt rezultatul intrarii in fabricatie a celui de-al saselea model al marcii, Dacia Duster.

Porti Deschise

Primul SUV din istoria Dacia soseste in toata reteaua comerciala Dacia odata cu operatiunea „Porti Deschise”, care are loc intre 15 si 18 aprilie.

Patru vehicule Dacia Duster pot fi castigate la „Jocul cheii” si inca unul este pus in joc la o tombola.

Vizitatorii showroom-urilor Dacia pot descoperi si testa gratuit in premiera cel mai nou model lansat de Dacia, Duster.

Pentru „Jocul cheii” au fost distribuite 500.000 de pliante care contin cate o cheie. Pliantele pot fi gasite in presa nationala si in showroom-urile Dacia. Pentru a deveni posesorul fericit al unuia dintre cele 4 Dacia Duster la „Jocul Cheii”, participantul trebuie sa incerce cheia in vehiculul Duster expus in show-room. Cheia care porneste motorul Duster este cheia castigatoare.

In cazul in care participantul nu a avut succes la „Jocul cheii”, acesta mai are o sansa, la tombola, in urma careia poate castiga tot un vehicul Dacia Duster. Acesta trebuie doar sa completeze talonul atasat pliantului cu cheie si sa-l introduca intr-o urna.

Participarea la concursul „Jocul cheii” si la tombola este posibila doar in perioada 15 – 18 aprilie, intre orele 9:00 si 19:00.

Campania de lansare Dacia Duster face parte din strategia internationala de promovare a noului model. Aceasta a demarat in data de 7 aprilie cu mesajul „Dacia Duster. Scandalos de accesibil!”.

Campania de comunicare Dacia Duster se desfasoara pe principalele suporturi media: televiziune, presa scrisa, radio si internet.

3 comentarii

CRAUCIUC IURA 3 iunie 2010 - 19:23

As vrea sa stiu macar in ce orase sa-u dus dusterele sau daca au fost castigate de cineva.

Reply
Redactia 0-100.ro 3 iunie 2010 - 19:31

Incearca sa afli la dealerul la care ai incercat cheia. Sunt cei mai in masura sa comunice asta.

Reply
el 29 noiembrie 2010 - 12:40

laso balta iura!!!!!!!!

Reply

Lasa un comentariu