Acasa Revista Presei Revista presei, 24 mar.: Furturile de masini au crescut. Vanzarea Volvo catre Geely a intrat in linie dreapta

Revista presei, 24 mar.: Furturile de masini au crescut. Vanzarea Volvo catre Geely a intrat in linie dreapta

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Plenul Senatului a aprobat, marti, proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de Garantie dintre Romania si Banca Europeana de Investitii privind garantarea in proportie de 80% a contractului de finantare dintre Banca Europeana de Investitii si Ford Romania, informeaza MEDIAFAX.

Ford va semna intelegerea prin care vinde marca Volvo chinezilor de la Geely cel devreme duminica, scrie Financial Times care citeaza trei persoane apropiate discutiilor, scrie HotNews.ro.

Politia de Frontiera Romana (PFR) arata ca numarul autoturismelor furate din strainatate si depistate la frontiera, in primele doua luni ale anului 2010, s-a dublat fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 36. Politistii de frontiera sustin ca principala furnizoare de masini furate ce tranziteaza Romania este, in continuare, Italia, relateaza stiriauto.ro.

In ciuda zvonurilor care anuntau o potentiala intoarcere a Raliului Dakar in Africa pentru sezonul 2011, oficialii raliului au anuntat ca editia 2011 a acestuia va avea loc tot in Argentina si Chile, potrivit automarket.ro.

Lasa un comentariu