Acasa Revista Presei Revista presei, 17 mar.: Protestele transportatorilor s-au amanat. 20.000 de bulgari obtin ilegal permisul, anual

Revista presei, 17 mar.: Protestele transportatorilor s-au amanat. 20.000 de bulgari obtin ilegal permisul, anual

de Adrian Mitrea

Reprezentantii Executivului si cei ai Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati au semnat, marti, la Guvern, un protocol pentru rezolvarea revendicarilor organizatiei, transportatorii anuntand, dupa semnarea documentului, ca renunta la protestele programate pentru aceasta saptamana, informeaza MEDIAFAX.

Modificarile operate de BMW in gama Seria 3 i-au inspirat pe americanii de la GM in dezvoltarea unei strategii de viitor. Toate modelele din portofoliul GM vor fi improspatate mai devreme in baza noii strategii, relateaza automarket.ro.

Unii importatorii auto se asteapta ca programul Rabla, de innoire a parcului auto, sa le aduca in acest an cel putin o stabilizare a vanzarilor la nivelul din 2009, in timp ce altii estimeaza chiar o dublare a vanzarilor, in urma derularii acestui program, informeaza NewsIn, informatie preluata de stiriauto.ro.

G-Couture, o masina produsa in serie limitata, de sapte exemplare, de compania germana specializata in modificari de vehicule de lux Mansory, va fi disponibila in Romania la pretul de 500.000 euro fara taxe, dupa jumatatea acestui an, scrie MEDIAFAX.

Ministrul bulgar al Transporturilor, Aleksandr tvetkov, a declarat ca pana la 20.000 de persoane obtin anual permise de conducere in mod ilegal, in schimbul sumei de 300 de leva (aproximativ 150 de euro), provocand numeroase accidente rutiere mortale, informeaza Sofia Echo in pagina electronica, potrivit capital.ro.

Lasa un comentariu