Acasa Chevrolet Chevrolet a terminat noutatile pe 2010 prin lansarea Spark, dar urmeaza cinci modele anul viitor

Chevrolet a terminat noutatile pe 2010 prin lansarea Spark, dar urmeaza cinci modele anul viitor

de Adrian Mitrea

Directorul de Marketing si Vanzari al Chevrolet in Romania, Catalin Manta (sursa - 0-100.ro)

Chevrolet a lansat marti seara (10 martie) in Romania noua generatie a modelului Spark, de la 6.999 euro inclusiv TVA, insa pentru acest an nu mai este programata nicio noutate a marcii. In schimb, la anul vor fi lansate noul Aveo, monovolumul cu sapte locuri Orlando si noua Captiva.

„In prima parte a anului viitor vom lansa Orlando, noul Aveo hatchback, iar la cateva luni distanta vom aduce si noul Aveo sedan. La sfarsit de 2011 va fi lansata in Romania a doua generatie a SUV-ului Captiva. Pregatim si alte surprize”, a declarat marti seara directorul de vanzari si marketing al Chevrolet in Romania, Catalin Manta, in cadrul evenimentului de lansare a noului Chevrolet Spark.

Chevrolet Orlando - stanga jos (sursa - Chevrolet)El a precizat ca monovolumul Orlando va dispune optional de sapte locuri si va putea fi comandat, tot optional, cu tractiune 4×4.

Noul Aveo cu cinci usi va fi foarte asemanator prototipului Aveo RS, sedanul va pastra aceeasi linie, iar cu noua Captiva nu exista inca fotografii.

Una dintre surprizele la cere se refera Manta este Cruze hatchback, model ce va concura in clasa compacta cu Volkswagen Golf, Ford Focus si Opel Astra. Masina va fi lansata undeva in prima parte a anului viitor la nivel european.

Pe langa acestea, Chevrolet mai are programate lansari pentru noul Camaro si Volt in Europa. In Romania nu se stie daca si cand va fi importat Camaro, model ce ascunde sub capota un motor V8 de 6 litri si 420 Cai Putere (CP).

Volt, masina pe care am condus-o la Salonul Auto de la Geneva, are sanse si mai mici sa ajunga la noi in tara, din cauza lipsei infrastructurii pentru masini electrice.

„Volt va fi lansat in Europa in pietele in care Guvernele au programe de sustinere a acestor proiecte. (…) Alimentarea trebuie sa existe si la benzinarii, ori la noi nu stiu daca te poti duce intr-o benzinarie sa-ti incarci masina si nu stiu ce bonus are de gand Guvernul sa dea pentru astfel de automobile. (…) Noi n-avem autostrazi, scuzati-ma! Mergem mult prea departe… Avem 300 de kilometri de autostrada si ne punem problema de viitorul electric al masinilor…”, a spus Manta.

Lasa un comentariu