Acasa Media Echipa 0-100.ro e in drum spre Geneva

Echipa 0-100.ro e in drum spre Geneva

de Adrian Mitrea

Echipa 0-100.ro a plecat spre a 80-a editie a Salonului Auto de la Geneva si va transmite in timp real informatii si fotografii de la eveniment. Partenerul nostru pentru calatoria de peste 2.000 de kilometri este Dacia Logan MCV 1,5 dCi (diesel) de 85 Cai Putere.

0-100.ro va realiza un drive test de anduranta inedit cu aceasta masina, in incercarea de a parcurge fara oprire cei peste 2.000 de kilometri dintre Bucuresti si Geneva.

Impresiile de calatorie vor fi publicate pe 0-100.ro la scurt timp dupa sosirea in Elvetia.

Expozitia auto elvetiana, desfasurata intre 2 si 14 martie, va fi a doua pe care 0-100.ro o va acoperi in timp real, prima fiind Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie 2009.

Salonul Auto de la Geneva este unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa si din lume, iar editia din acest an se anunta mai interesanta ca niciodata, datorita schimbarilor pe care le traverseaza industria auto.

Desi e criza, in cadrul Salonului vor fi prezentate peste 60 de noutati, semn ca industria auto lupta cu dificultatile pentru a-si construi un viitor sustenabil. Asa se face ca pe 2 martie vor fi prezentate primul Ferrari hibrid construit vreodata, primul SUV din istoria Dacia, Duster, si Audi A1, cel mai mic automobil fabricat de marca germana.

Pe larg despre cele mai importante noutati de la Salon poti citi aici.

Lasa un comentariu