Acasa Revista Presei Revista presei, 24 feb.: OMV a scumpit carburantii. 28 de furnizori Ford pregatesc investitii la Craiova

Revista presei, 24 feb.: OMV a scumpit carburantii. 28 de furnizori Ford pregatesc investitii la Craiova

de Adrian Mitrea

Numarul de furnizori Ford interesati de a realiza investitii in zona Craiova a crescut de la 11 companii in vara anului trecut, la 28 de firme in prezent, in conditiile in care constructorul american va demara „in viitorul apropiat” productia modelului de clasa mica asamblat exclusiv la uzina din Craiova, scrie Ziarul Financiar.

Compania OMV Petrom, detinuta de Grupul OMV din Austria, a majorat de marti (23 februarie) preturile de referinta la carburanti cu 6 bani/litru, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere, potrivit stiriauto.ro.

Cel mai rapid vehicul blindat din lume este si cel mai scump SUV din lume si se numeste DARTZ T98. Modelul costa 1.5 milioane de dolari si poate sa accelereze pana la 180 km/h, scrie automarket.ro.

Plata despagubirii in baza unei poliţe RCA inainte de repararea autovehiculului avariat va creste concurenta intre service-urilor auto, cu impact asupra tarifelor, calitatii serviciilor si lucrarilor efectuate, sustin asiguratorii, informeaza MEDIAFAX.

Lasa un comentariu