Acasa Revista Presei Revista presei, 23 feb.: Noi drepturi pentru asiguratii RCA. Seful Fiat a castigat 4,8 mil. euro anul trecut

Revista presei, 23 feb.: Noi drepturi pentru asiguratii RCA. Seful Fiat a castigat 4,8 mil. euro anul trecut

de Adrian Mitrea

Asiguratii RCA vor avea in curand drept de a solicita despagubiri pentru prejudiciile produse autovehiculului, inainte de efectuarea reparatiei acestuia, potrivit unei modificari legislative anuntate luni de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Asiguratorul RCA va avea obligatia de a stabili cuantumul despagubirii la valoarea preturilor practicate de catre unitatile de specialitate sau prevazute in cataloagele de specialitate astfel incat despagubirea primita sa-i permita pagubitului efectuarea reparatiilor, informeaza HotNews.ro.

Sergio Marchionne, directorul Fiat, a castigat anul trecut 4.8 milioane de euro, cu 41% mai mult decat in 2008, potrivit automarket.ro.

Volkswagen Sharan are deja 15 ani de când e pe piaţă, dar monovolumele concurenţei au deja un avans considerabil. Aşa încât era cazul să apară noul Sharan, lucru care se va întâmpla la Geneva 2010, scrie promotor.ro.

Grupul nipon Toyota a anunţat, luni, că a primit o citaţie din partea procuraturii americane pentru documente privind problemele la sistemul de accelerare şi frânare, care au condus la rechemarea a milioane de autovehicule în SUA, transmite Reuters, informatie preluata de capital.ro.

Lasa un comentariu