Acasa Porsche Noul Porsche Cayenne, dezvaluit accidental pe configurator

Noul Porsche Cayenne, dezvaluit accidental pe configurator

de Adrian Mitrea

Noua generatie a SUV-ului Porsche Cayenne, care va fi prezentat oficial pe 2 martie la Salonul Auto de la Geneva, a fost dezvaluita accidental pe configuratorul marcii, iar ulterior constructorul a inlocuit fotografia.

Detalii oficiale despre noul Porsche Cayenne nu au fost comunicate inca, dar in presa au aparut deja informatii ca masina va avea si o versiune hibrida, devenind astfel primul automobil hibrid Porsche.

La momentul lansarii sale, in 2002, Cayenne stabilea o alta premiera pentru Porsche, fiind primul SUV din istoria acestei marci.

Sunt sanse foarte mari ca versiunea hibrida sa aiba aceleasi specificatii ca versiunea hibrida a noului Touareg-ul, model dezvaluit pe 11 februarie.

Sistemul de propulsie hibrid de pe Touareg este format dintr-un propulsor pe benzina V6, turbo (TSI), care dezvolta 333 Cai Putere, si un motor electric de 47 Cai Putere.

Puterea combinata a ansamblului este de 380 Cai Putere, iar cuplul motor masoara 580 Newton-metri (Nm).

Touareg-ul hibrid poate atinge o viteza maxima de 240 kilometri pe ora si ajunge la prima suta in 6,5 secunde, cifre impresionante pentru un SUV de talie mare.

Mai jos poti vedea doua capturi, in prima fiind noul Porsche Cayenne, iar in a doua actuala generatie a modelului.

Lasa un comentariu