Acasa Saloane Auto Asa arata Vokswagen Polo GTI, model disponibil in Romania din toamna

Asa arata Vokswagen Polo GTI, model disponibil in Romania din toamna

de Adrian Mitrea

Volkswagen a publicat miercuri (17 februarie) primele fotografii si informatii ale noului Polo GTI, versiunea de performanta a celui mai mic model Volkswagen, care urmeaza sa fie dezvaluita publiclui larg la Salonul Auto de la Geneva, pe 2 martie. Aceasta versiune a Polo dispune de un motor turbo pe benzina (TSI) ce dezvolta 180 Cai Putere (CP).

Masina urmeaza sa fie lansata in Romania in toamna, cel mai probabil in septembrie, au declarat pentru 0-100.ro oficialii Porsche Romania, importorul marcii Volkswagen.

Fata de o varianta standard a Polo, GTI are suspensia coborata cu 15 milimetri si beneficiaza de un diferential electronic XDS, pentru o manevrabilitate sporita in viraje.

Motorul va putea fi cuplat standard la o cutie de viteze robotizata (DSG) cu sapte rapoarte.

Micul propulsor de 1,4 litri asigura masinii o acceleratie de 6,9 secunde de la 0 la 100 km/h si o viteza maxima de 225 km/h.

Polo GTI va putea fi comandat fie cu o caroserie cu cinci usi, fie cu una cu trei usi, iar indiferent de alegere interiorul va beneficia de tapiteria in carouri, specifica pentru modelele GTI.

Lasa un comentariu