Acasa Revista Presei Revista presei, 15 feb.: Autostrada Bucuresti-Ploiesti e gata 50%. Ultima zi fara taxa auto

Revista presei, 15 feb.: Autostrada Bucuresti-Ploiesti e gata 50%. Ultima zi fara taxa auto

de Adrian Mitrea

Constructorul auto german Volkswagen a anuntat ca recheama in service 193.620 de vehicule din Brazilia, cu posibile defectiuni la rotile din spate la modelele Novo Gol si Voyage, existand posibilitatea ruperii rotilor in cazuri extreme, potrivit stiriauto.ro.

Cu ocazia centenarului Alfa Romeo, un dealer din Marea Britanie a organizat cea mai mare parada Alfa din lume, scrie automarket.ro.

Lucrarile la tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti sunt realizate in proporţie de 50%, a declarat, vineri, la Ploiesti, premierul Emil Boc, care a adaugat ca spera ca acestea sa fie finalizate pana la finele anului, informeaza MEDIAFAX.

Persoanele care au achiziţionat autoturisme noi cu norma de poluare Euro 4 si a caror capacitate cilindrica nu depaseste 2.000 cmc mai au la dispoziţie ziua de azi pentru a beneficia de scutire, scrie Evenimentul Zilei.

Toyota Motor va rechema 8.000 de vehicule pickup Tacoma in Statele Unite, pentru o posibila defecţiune la o componenta a arborelui de transmisie, scrie MEDIAFAX.

Cel putin patru anchete ale autoritatilor din SUA asupra unor posibile defectiuni la pedala de acceleratie de la modelele Toyota au fost inchise cu ajutorul unor fosti membri ai autoritatilor de reglementare angajati de compania nipona, blocand astfel eventuale rechemari ale masinilor in service, potrivit unor dosare juridice si administrative obtinute de Bloomberg, informatie preluata de Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu