Acasa Revista Presei Revista presei, 22 ian.: GPS gratuit pe terminalele Nokia. Audi suspenda productia lui A3

Revista presei, 22 ian.: GPS gratuit pe terminalele Nokia. Audi suspenda productia lui A3

de Adrian Mitrea

O clienta Chrysler din Minnesota a fost data in judecata de dealerul de la care a cumparat o masina din cauza unei erori a acestuia, care a vandut masina cu 6.000 de dolari mai ieftin, scrie automarket.ro.

Seful Fiat sustine ca rezultatele financiare al companiei pe 2009 vor fi mai bune decat previziunile analistilor din piata auto. Marchione mai spune ca 2010 va fi un an cu vanzari bune, chiar daca majoritatea programelor Rabla, au luat sfarsit, relateaza stiriauto.ro.

O noua versiune a aplicatiei Ovi Maps, care include, fara costuri suplimentare, functii avansate de navigatie auto si pietonala, precum ghidare vocala pas cu pas pentru 74 de tari, disponibila in 46 de limbi, informatii despre trafic pentru peste 10 tari si harti detaliate pentru peste 180 de tari, poate fi descarcata gratuit de joi pe 10 terminale ale producatorului, a anuntat Nokia. Incepand din martie, noua versiune va fi pre-incarcata pe noile smartphone-uri Nokia compatibile GPS, informeaza HotNews.ro.

Audi va suspenda productia modelului sau compact A3 la uzina principala din Ingolstadt, Germania, in luna februarie din cauza vanzarilor slabe, potrivit auto.ro.

Lasa un comentariu