Acasa Chrysler VIDEO: Noul Chrysler 300C / Lancia Thesis, dezvaluit intr-un scurt film de prezentare care a rulat la Salonul Auto de la Detroit

VIDEO: Noul Chrysler 300C / Lancia Thesis, dezvaluit intr-un scurt film de prezentare care a rulat la Salonul Auto de la Detroit

de Adrian Mitrea

Noul Chrysler 300C, care va fi comercializat in Europa sub marca Lancia si va inlocui limuzina italiana Thesis, a fost dezvaluit intr-un scurt film de prezentare care a rulat la standul Chrysler de la Salonul Auto de la Detroit.

In imagini (minutul 1:06) pare sa fie prezentata partea frontala a noului Chrysler 300C / Lancia Thesis si cateva elemente de interior ale acestuia.

Preluarea controlului grupului american Chrysler de catre grupul italian Fiat si-a produs deja primele efecte. La standul Chrysler a fost prezentata Lancia Delta cu grila Chrysler, semn ca masina ar putea fi comercializata si sub marca Chrysler.

Planurile Fiat si Chrysler sunt insa mult mai ample, iar pe larg despre ce modele noi vor lansa cele doua grupuri auto poti citi aici.

Lasa un comentariu