Acasa Revista Presei Revista presei, 11 ian.: Primul detector de radar cu touchscreen. Noul curs a facut ca taxa auto sa creasca cu 14%

Revista presei, 11 ian.: Primul detector de radar cu touchscreen. Noul curs a facut ca taxa auto sa creasca cu 14%

de Adrian Mitrea

Automobile Dacia a comercializat aproape 85.000 de autotovehicule pe piata germana in 2009, in crestere cu peste 230% in comparatie cu anul precedent.

Volumul este egal cu cel al Nissan, Volvo sau Honda, potrivit statisticilor Renault AG, citate de saptamanalul german Die Welt, scrie Ziarul Financiar.

Producatorul de electronice Cobra a lansat primul detector de radar cu touchscreen, care prefigureaza noua linie de produse a companiei pentru 2010, relateaza automarket.ro.

Seful Ford, Alan Mulally a anuntat la targul CES din Las Vegas ca sistemul de comunicare si divertisment Sync, prezent pe masinile sale din SUA a evoluat si poate citi soferilor mesajele pe care acestia le primesc pe Twitter, scrie The Telegraph. Sistemul Sync e prezent pe 12 modele Ford Group din SUA, insa va fi extins si in Europa, scrie HotNews.ro.

Taxa de poluare auto a crescut cu 14,2% de la 1 ianuarie, ca urmare a modificarii cursului de schimb stabilit de Banca Centrala Europeana, care a urcat de la 3,73 lei/euro, cotatia aplicata in 2009, la 4,26 lei/euro, informeaza capital.ro.

Lasa un comentariu