Acasa Revista Presei Revista presei, 7 ian.: Primele Duster au iesit de pe lina de productie. Vanzari de 100.000 euro pentru Ferrari Store Bucuresti

Revista presei, 7 ian.: Primele Duster au iesit de pe lina de productie. Vanzari de 100.000 euro pentru Ferrari Store Bucuresti

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Piata auto americana a ajuns in 2009 la cel mai slab nivel din ultimii 27 de ani, insa decembrie a dat semne clare de revenir, noteaza HotNews.ro.

Magazinul Ferrari de pe Calea Victoriei, detinut de fostul ministru al sanatatii Ion Bazac si de actionarii Cefin, a inregistrat in luna decembrie, prima luna de la deschidere, vanzari de aproape 104.000 de euro, potrivit oficialilor companiei, scrie Ziarul Financiar.

Supercar-ul Devon GTX a fost anulat din cauza costurilor de productie prea mari care ar fi aparut din cauza faptului ca Dodge nu va mai produce actualul Viper. Modelul urma sa fie lansat in decursul acestei luni, relateaza automarket.ro.

Dacia va lansa in Franta o editie limitata a modelelor Logan, Sandero si Logan MCV, denumita Black Line, informeaza capital.ro.

Primele modele Duster destinate vanzarii au iesit pe poarta fabricii de la Mioveni, potrivit Ziarului Financiar.

Lasa un comentariu