Acasa Revista Presei Revista presei, 4 ian.:Dacia, pe podiumul fiabilitatii in Franta. A inceput Dakar 2010

Revista presei, 4 ian.:Dacia, pe podiumul fiabilitatii in Franta. A inceput Dakar 2010

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Autoturismele Dacia, marca low-cost a grupului Renault, au urcat pentru prima data pe locul trei in topul celor mai fiabile automobile din Franta, potrivit clasamentului anual realizat de revista UFC-Que Choisir si publicat in editia din ianuarie, transmite Le Figaro, informatie preluata de HotNews.ro.

Editia 2010 a Raliului Dakar a inceput vineri (1 ianuarie) la Buenos Aires, America de Sud gazduind si de aceasta data cea mai importanta competitie de raliuri din lume, informeaza automarket.ro.

Femeile se descurca mai greu la parcari. E dovedit stiintific. De aceea un mall a inceput sa ofere deja spatii de parcare speciale pentru femei, relateaza promotor.ro.

Mercedes va trebui sa plateasca o amenda de peste 9 milioane de euro pentru cifrele de consum prea mari ale vehiculelor sale, potrivit voom.ro.

Dieter Zetsche, omul care conduce destinele grupului Daimler, va prelua functia de presedinte in cadrul Asociatiei Europene a Producatorilor de Automobile de la Carlos Ghosn, CEO al aliantei Renault-Nissan, informeaza automarket.ro.

Lasa un comentariu