Acasa Revista Presei Revista presei, 30 dec.: Masinile Euro 4 pot fi inmatriculate fara taxa in max. 45 zile. Mai putini bani pentru invesitii la Transporturi

Revista presei, 30 dec.: Masinile Euro 4 pot fi inmatriculate fara taxa in max. 45 zile. Mai putini bani pentru invesitii la Transporturi

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Persoanele care cumpara autovehicule noi inmatriculate in Uniunea Europeana, cu norma de poluare Euro 4, pana 31 decembrie, vor trebui sa inscrie masinile in tara intr-un interval maxim de 45 zile, incepand cu anul viitor, pentru a beneficia de scutire de la plata taxei auto, a anuntat premierul Emil Boc la finalul sedintei de Guvern de marti, informeaza HotNews.ro.

Cea mai ieftina masina din lume, Tata Nano, pierde teren in fata competitorilor mai scumpi din cauza termenelor de livrare extrem de lungi. 15% din comenzile lui Tata Nano au fost anulate, scrie automarket.ro.

Un nou supecar construit in America isi incearca fortele in Europa. Rossion Q1 a fost adus in Italia pentru un video de promovare, in care sunt demonstrate abilitatile masinii, dar si pentru a anunta sosirea acestuia pe batranul continent prin dealerul Hybrid UKGARAGE din Bergamo. Asamblat de catre 1g Racing si Rossion Automotive, Q1 are la baza modelul Noble M400. Rossion Automotive a achizitionat drepturile de productie ale acestui vehicul de la Noble Automotive in 2007, relateaza stiriauto.ro.

Guvernul a alocat Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI) suma de 6,39 miliarde de lei pentru investitii in 2010, mai mica cu 31,8% fata de nivelul preliminat din 2009, informeaza MEDIAFAX.

Lasa un comentariu