Acasa Volkswagen Volkswagen monteaza pe Golf noi faruri si stopuri cu LED

Volkswagen monteaza pe Golf noi faruri si stopuri cu LED

de Adrian Mitrea

Volkswagen GTD LED (sursa - Volkswagen)

Volkswagen monteaza pe modelul Golf noi faruri, Bi-Xenon, si stopuri cu tehnologie LED, cu un design mai modern, preluat de la modelul Polo.

Noile faruri au un pret de 1.250 de euro (in Germania – n.r.) si pot fi montate doar pe versiunile de performanta Golf R, Golf GTI si Golf GTD.

Stopurile costa in plus 350 de euro pentru GTI si GTD, iar la versiunea R fac parte din dotarea standard, a anuntat Volkswagen.

Faruri Bi-Xenon Volkswagen GTD (sursa - Volkswagen)Celelalte variante de echipare, cu motoare de intrare in gama, vor fi dotate cu aceleasi faruri si stopuri ca pana in prezent.

Noile stopuri sunt usor fumurii si au fiecare cate doua linii curbate si cate doua punte de lumina deasupra acestora. Fiecare linie are 11 LED-uri. In total, lampile spate folosesc 48 de LED-uri.

Volkswagen a ales sa echipeze variantele de top ale Golf cu noi sisteme de iluminare pentru a sublinia sportivitatea masinii.

In plus, stopurile cu LED nu necesita intretinere si se aprind cu 0,2 secunde mai repede decat becurile standard, timp care se traduce intr-o distanta de franare de la 100 la 0 kilometri pe ora cu 5,6 metri mai mica.

Noile faruri se regleaza automat in functie de viteza masinii si de mediul inconjurator (autostrada, oras, cladiri, camp, etc…).

Lasa un comentariu