Acasa Evenimente FOTO: Spectacol frenetic la Sinaia, in incheierea Campionatului National de Raliuri Dunlop 2009

FOTO: Spectacol frenetic la Sinaia, in incheierea Campionatului National de Raliuri Dunlop 2009

de Adrian Mitrea

(sursa - 0-100.ro)

Campionatul National de Raliuri (CNR) Dunlop 2009 a ajuns la final, iar pilottii si fanii s-au bucurat, impreuna, de un spectacol frenetic la Sinaia, care a imbinat mirosul de benzina cu cel de parfum scump al vedetelor prezente la eveniment.

Putin a contat ca o patura groasa de nori si umezeala au incercat sa monopolizeze vineri (4 decembrie) Sinaia, fiindca intre orele 15:00 si 17:00 atmosfera a fost incinsa de piloti si ai lor bolizi, in ultimul spectacol din acest an.

Click aici pentru a vedea toate cele 150 de fotografii de la eveniment

Manu Mihalache a avut-o „copilot” pe Gina Pistol, in tura de incalzire, pe un mic traseu amenajat pe strada principala din Sinaia, iar Radu Marginean l-a dat o tura pe Dani Otil.

Masinile erau parca obosite dupa un an de alergat, cu vopseaua julita pe alocuri si cu cicatrici de la incidente din campionat. Intr-o prima de tura de spectacol, masinii lui Onoriu i s-a stricat diferentialul, asta dupa ce s-a chinuit sa o porneasca impinsa si cu cabluri. A lasat-o in parcare pana la urma…

Momentul a trecut repede pentru ca ceilalti asteptau la start, inclusiv Bogdan Marisca cu Daniela Crudu in dreapta.

De-a dreptul senzational sau „de-a latul senzational”, mai bine spus, a fost Horatiu Ionescu Cristea si al sau Ford Escort RK2, care i-a facut pe spectatorii de ocazie sa exclame: „Ohoohooohh…” si „Frate ai vazut cum se ridica de bot?!”

Mai fericita a fost Gianina Corondan, care a putut sa exclame toate astea din dreapta lui Horatiu…

Andreea Necula si Alina BunicaGala Campionilor de vineri dupa-amiaza a fost un eveniment mai feminin decat m-as fi asteptat, mai ales ca amfitrioana evenimentului a fost pilotul Andreea Necula, care atunci cand nu conduce pozeaza pentru Playboy. In plus, CNR este marcat de o alta prezenta feminina deloc de neglijat, pilotul Alina Bunica.

Doi oameni care promit sa duca departe motorsportul romanesc sunt Octavian Tarnovean (16 ani) si Radu David (14 ani), care au participat la Gala cu un Opel Corsa.

Totul s-a incheiat cu o petrecere despre care organizatorii spun ca a fost pe cinste. Eu n-am mai apucat-o de nerabdare sa iti povestesc si tie cum a fost.

Oricum, fotografiile realizate de colegul Alexandru cred ca eclipseaza tot ce m-am straduit eu sa povestesc aici…

3 comentarii

Doru 5 decembrie 2009 - 00:12

Ii faceti campanie lui Geoana cu poza de deschidere? 🙂

Reply
Doru 4 decembrie 2009 - 22:12

Ii faceti campanie lui Geoana cu poza de deschidere? 🙂

Reply

Lasa un comentariu