Acasa Revista Presei Revista presei, 2 dec.: Reduceri mari de preturi la sfarsit de an. Avem inca 42 de kilometri de autostrada

Revista presei, 2 dec.: Reduceri mari de preturi la sfarsit de an. Avem inca 42 de kilometri de autostrada

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Inmatricularile Dacia pe piata franceza, cea de-a doua cea mai mare pentru constructorul autohton dupa Germania, au inregistrat o crestere de peste 33% la nivelul primelor 11 luni, la 52.139 de unitati, potrivit statisticilor Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile, fiind totodata brandul cu cel mai accelerat avans din acest an, scrie Ziarul Financiar.

Reducerile de preturi la autoturisme ating maxime istorice pe final de an, ajungand pana la aproximativ 15.500 de euro, dealerii si importatorii incercand astfel sa scape de stocuri, unul dintre factorii care genereaza cele mai mari costuri si probleme de lichiditate, informeaza Business Standard.

Premierul interimar Emil Boc a inaugurat, marti, primii 42 de kilometri ai Autostrazii Transilvania, tronsonul 2B Turda-Gilau, acesta taind panglica impreuna cu ministrul interimar al Transporturilor, Radu Berceanu, si reprezentanti ai conducerii companiei Bechtel, constructorul autostrazii, relateaza MEDIAFAX.

Lasa un comentariu