Acasa Dacia Dacia Sandero, laudata de prezentatorul TopGear James May intr-un comentariu

Dacia Sandero, laudata de prezentatorul TopGear James May intr-un comentariu

de Adrian Mitrea

Dacia Sandero (sursa - 0-100.ro)

Dacia Sandero este laudata din nou de unul dintre cei trei prezentatori ai show-ului auto britanic TopGear, James May, care spune despre automobilul produs la Mioveni ca este „simbolul libertatii”, „masina redusa la esenta” si ca are un „design inofensiv”.

James May, care a condus o Dacia Sandero cu motor de 1,6 litri de 90 de Cai Putere la sfarsitul lunii septembrie, in Romania, mai spune ca senzatia pe care i-a lasat-o Sandero a fost una de „generatie anterioara”, date fiind dotarile limitate si reperele folosite de la modele Renault mai vechi.

„Sandero – care este disponibil din pacate doar pe Continent (Dacia nu este inca comercializata in Marea Britanie – n.r.) – este esenta unei masini, fara sa fie imbacsita de semnificatii sociologice. Sandero nu este o declaratie de moda, un simbol al statusului si nu are o imagine de marca. Este un hatchback mediu, care isi face treaba, iar care pentru entuziastii automobilismului pare un pic banala, monotona”, scrie May intr-un comentariu in The Telegraph.

Jurnalistul britanic mai spune ca Dacia Sandero este de preferat in fata unui Ford Focus la mana a doua si ca reprezinta o alegere buna indiferent din ce perspectiva ai analizao.

In concluzie, May declara ca ii place Sandero pentru ca este surprinzator de amuzant de condus, dar critica faptul ca numele producatorului, Dacia (Day-chia, cum spune May), este greu de pronuntat.

In filmul de mai jos poti vedea (la minutul 4:55) experienta pe care a avut-o James May cu Sandero, in timpul filmarilor pentru seria a 14-a a show-ului TopGear, realizate in Romania.

Lasa un comentariu