Acasa Revista Presei Revista presei, 25 noi.: S-a inventat scuterul electric pliabil. Un rus a cumparat Mercedes-ul lui Hitler

Revista presei, 25 noi.: S-a inventat scuterul electric pliabil. Un rus a cumparat Mercedes-ul lui Hitler

de Adrian Mitrea

Revista Presei

S-a inventat scuterul electric ce se poate transforma in troler! Acest model ingenios se numeste XO2 urban transformer si a fost expus in premiera mondiala la Salonul Moto EICMA. Vehiculul ecologic poate fi incarcat in doar 2 ore, in proportie de 80 – 100%, avand o autonomie de 160 km, scrie stiriauto.ro.

O casa de licitatii a vandut un Mercedes-Benz 770K care a apartinut lui Hitler. Modelul respectiv a fost cumparat de un miliardar rus, care a platit intre patru si 10 milioane de euro, potrivit automarket.ro.

Echipa care acum 11 ani a depasit recordul de viteza la sol, atingand 1.228 km/h, a terminat designul noului super-vehicul cu care planul este sa se atinga peste 1.600 km/h pe un desert din Africa de Sud, in 2011, scrie The Times. Vehiculul ar trebui sa atinga 1.600 km/h in 40 de secunde de la plecarea de pe loc si e propulsat atat de o racheta cat si de un motor de avion de lupta, informeaza hotnews.ro.

Un grup de 43 de masini a fost surprins weekendul acesta in timp ce participa la o cursa ilegala pe circuitul de la Hockenheim. Pasionatii au asteptat inchiderea programului si au violat proprietatea privata, relateaza automarket.ro.

Lasa un comentariu