Acasa Foto VIDEO, FOTO: Kia Soul costa in Romania intre 13.685 si 18.136 euro, inclusiv TVA

VIDEO, FOTO: Kia Soul costa in Romania intre 13.685 si 18.136 euro, inclusiv TVA

de Adrian Mitrea

Kia Soul (sursa - Kia)

Kia Soul este disponibil in Romania cu o motorizare diesel si cu una pe benzina si poate fi comandat in trei versiuni de echipare, Motion, Play si Fever, la preturi cuprinse intre 13.685 euro si 18.136 euro, inclusiv TVA.

Ambele propulsoare sunt de 1,6 litri si dezvolta 115 Cai Putere (cel diesel), respectiv 124 Cai Putere (cel pe benzina).

Click aici pentru galeria foto

Conform traditiei Kia, modelul are o echipare standard cuprinzatoare care numara ABS, ESP, sase airbag-uri (frontale, laterale si cortina), inchidere centralizata, aer conditionat cu reglare manuala, toate cele patru geamuri laterale actionabile electric si oglinzi reglabile electric si incalzite.

Masina dispune, tot in standard, si de volan reglabil pe inaltime si in profunzime, de radio CD cu MP3, de intrari AUX si USB si de termometru pentru temperatura exterioara.

Kia Soul este un model inedit in gama Kia, fiind deopotriva un monovolum si un crossover.

Masina se bate pe piata romaneasca cu Citroen C3 Picasso, Ford Fusion, Dacia Sandero Stepway, Toyota Urban Cruiser, dar poate „fura” si din clientii Skoda Yeti, Kia Sportage si Hyundai Tucson care ar cumpara doar un model cu tractiune pe rotile din fata.

Lasa un comentariu