Acasa Anvelope Fulda a lansat o noua anvelopa de iarna, Kristall Montero 3

Fulda a lansat o noua anvelopa de iarna, Kristall Montero 3

de Adrian Mitrea

Fulda Kristall Montero 3 (sursa - Fulda)

Fulda, unul dintre producatorii germani de top de anvelope, controlat de Goodyear, a lansat noua anvelopa de iarna Kristall Montero 3.

„Noua anvelopa Montero 3 este apogeul a cincizeci de ani de competenta si expertiza in domeniul anvelopelor de iarna. Inginerii Fulda au dezvoltat trei noi tehnologii marca inregistrata care au fost unite in anvelopa Montero 3”, a declarat, intr-un comunicat de presa, directorul Fulda pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Alain Klepper.

Snow Catcher Technology

Aceasta tehnologie utilizeaza compresia naturala a anvelopei in timpul rularii impreuna cu un nou profil al benzii de rulare pentru a bloca zapada in interiorul amprentei benzii de rulare, ceea ce face posibila o mai buna aderenta pe drumurile acoperite cu zapada.

Caneluri in V

Aceste caneluri ajuta la dispersia apei si la blocarea zapezii. Kristall Montero 3 prezinta doua caneluri in V cu directia inversata care lucreaza impreuna pentru a dispersa apa si a comprima si prinde zapada in design-ul benzii de rulare, printr-o retea de caneluri interblocante.

Presiunea de rulare naturala a anvelopei comprima canelurile pe masura ce ele intra in contact cu drumul, creand astfel o forta de compresie suplimentara care prinde in mod virtual zapada.

Bubble Blade Technology

Anvelopele de iarna beneficiaza de lamele de mare densitate si solicita totodata un bloc al benzii de rulare stabil pentru o manevrabilitate stabila. Noua tehnologie de interblocare a lamelelor (Bubble Blade Technology) de care beneficiaza anvelopa Kristall Montero 3 creeaza un mecanism interblocant intre lamelele profilului, limitand astfel deformarea blocurilor benzii de rulare.

Low Temperature Compound Technology

Aduce cu sine doua elemente intaritoare. Primul este un nou amestec de polimer ce livreaza o rigiditate scazuta la temperaturi joase, iar al doilea este o tehnologie avansata bazata pe silicati pentru o tractiune imbunatatita pe carosabil ud, fara pierderea performantei in conditii de drum uscat.

In acest an, anvelopa Fulda Kristall Montero 3 este disponibila in urmatoarele dimensiuni:

Dimensiuni Fulda Kristall Montero 3 (sursa - Fulda)

Lasa un comentariu