Acasa Revista Presei Revista presei, 18 noi.: Masinile Chery, in Romania printr-un program pilot. Mai multa politie din cauza grevei de la metrou

Revista presei, 18 noi.: Masinile Chery, in Romania printr-un program pilot. Mai multa politie din cauza grevei de la metrou

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Sase modele ale marcii chineze Chery vor putea fi cumparate in Romania dupa o perioada pilot care se va desfasura la inceputul anului viitor, timp in care masinile vor fi supuse testelor de fiabilitate in flota de rent a car si leasing operational a companiei importatoare Sixt New Kopel, informeaza MEDIAFAX.

VW Amarok isi va face debutul public in Raliul Dakarului, ca vehicul oficial de asistenta. Modelul va fi lansat ulterior pe piata din America de Sud, scrie automarket.ro.

Echipajele de politie rutiera au fost suplimentate in conditiile in care, din cauza grevei de la metrou, se circula cu mare dificultate, astfel ca Directia Politiei Rutiere a dispus coordonarea punctelor de intrare in Capitala, potrivit stiriauto.ro.

Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana, in privinta ratei evenimentelor rutiere soldate cu morti si raniti grav. Din 1990 si pana in prezent, peste 62.000 de romani au murit in evenimente rutiere. Informatiile au fost transmise de asociatiile nonprofit preocupate de siguranta traficului rutier in tara si au fost stranse de la Politia Rutiera, Ministerul Sanatatii si Ministerul Transporturilor, potrivit Federatiei Romane pentru Asistarea Victimelor Accidentelor, citate de hotnews.ro.

Didier Gerard, Citroen Romania: Vanzarea de masini, fara after-sales, e sinucidere curata, scrie capital.ro.

Autoritatile britanice au interzis utilizarea lui Toyota IQ la examenele pentru scolile de soferi din Regat din cauza problemelor de vizibilitate, relateaza automarket.ro.

Lasa un comentariu