Acasa Revista Presei Revista presei, 12 noi.: Anul 2010 nu va mai aduce discount-uri la masini. Ferrari va trece la motoare turbo

Revista presei, 12 noi.: Anul 2010 nu va mai aduce discount-uri la masini. Ferrari va trece la motoare turbo

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Criza de pe piata auto din acest an a provocat reduceri de preturi care au depasit si 25%. Importatorii spun insa ca megaofertele sunt deja istorie, iar anul viitor ne va aduce preturi ceva mai mari, scrie capital.ro.

Constructorul din Maranello testeaza motoare supraalimentate cu turbine, dar inginerii Ferrari sunt nemultumiti de rezultatele obtinute pana in acest moment, informeaza automarket.ro.

Chinezii de la Geely, singurii cu care Ford a decis sa negocieze pentru vanzarea Volvo, promit ca vor face o fabrica Volvo in China si vor dubla productia mondiala a marcii in patru – cinci ani, daca vor fi desemnati castigatori, scrie The Wall Street Journal, citand surse din China. Geely mai promite sa scoata doua – trei modele Volvo mai mari si mai luxoase, care sa aiba in China o imagine la fel de buna ca limuzina Audi A6, mai spune sursa citata, relateaza hotnews.ro.

VW Group va reverifica 57.000 de exemplare Volkswagen, Seat, Audi si Skoda pentru a depista cele 2500 de masini afectate de o problema a senzorului de temperatura al cutiei DSG, potrivit automarket.ro.

Lasa un comentariu