Acasa Revista Presei Revista presei, 10 noi.: Lucrarile la pasajul Baneasa se prelungesc. Peugeot renunta la GTI. Alianz-Tiriac scumpeste RCA cu minimum 20%

Revista presei, 10 noi.: Lucrarile la pasajul Baneasa se prelungesc. Peugeot renunta la GTI. Alianz-Tiriac scumpeste RCA cu minimum 20%

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Nu fanii Volkswagen trebuie sa tina doliu, ci aceia care adorau leii sportivi pot sa tina un moment de reculegere pentru ca Peugeot va renunta la acronimul legendar GTI.

Peugeot 106 GTI, Peugeot 205 GTI, Peugeot 206 GTI si (poate) Peugeot 207 GTI au fost la vremea lor unele dintre cele mai apreciate hot hatch-uri. Cunoscatorii inca le mai pomenesc in istorisirile de alta data si in special Peugeot 205 GTI inca se claseaza in majoritatea topurilor all-time modele sportive. Dar Peugeot nu considera ca denumirea GTI mai are vreo valoare si anunta prin vocea directorului de marketing Cristian Stein ca nu vor mai exista modele GTI si ca aceste versiuni vor fi inchise definitiv in cartea de istorie, scrie promotor.ro.

General Motors american (GM) va reduce, probabil, costurile la Opel cu 30%, dupa ce a renuntat la vanzarea constructorului auto, a declarat, duminica, Bob Lutz, director la GM care urmeaza sa preia functia de presedinte al companiei germane, potrivit presei elvetiene, citata de MEDIAFAX.

Vanzarile de masini pentru pasageri au crescut in China cu 76% in luna octombrie, datorita masurilor luate de Guvern pentru stimularea cererii in cea mai mare piata auto din lume, scrie Business Standard.

Restrictiile de circulatie in zona intersectiei DN1 cu Bulevardul Aerogarii si Bulevardul Ion Ionescu de la Brad si DN 1 cu Strada Constantin Dobrogeanu Gherea – Strada Elena Vacarescu vor fi extinse pana in data de 1 decembrie 2009, a anuntat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) SA, informeaza capital.ro.

Allianz-Tiriac Asigurari va majora tarifele la politele de raspundere civila auto (RCA) cu cel putin 20% pentru contractele de la 1 ianuarie 2010 si, in anumite cazuri, la va dubla fata de cele practicate la inceputul acestui an, a declarat directorul general al companiei, Cristian Constantinescu, citat de MEDIAFAX.

Membrii Club Alfa Romeo Romania s-au intalnit pe Transfagarasan pentru a doua oara in acest an. Peste 20 de membri au atacat Transfagarasanul, in ciuda faptului ca traseul era inchis, relateaza automarket.ro.

Lasa un comentariu