Acasa Revista Presei Revista presei, 30 oct.: Asigurarile RCA se scumpesc cu 30% anul viitor. Incapacitatea de a sofa corect este mostenita genetic

Revista presei, 30 oct.: Asigurarile RCA se scumpesc cu 30% anul viitor. Incapacitatea de a sofa corect este mostenita genetic

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Reducerea bugetelor de calatorii in interes de business pentru multinationale a condus la o cadere la jumatate a pietei de rent a car in acest an. In timp ce divizii ale unor multinationale, precum Avis sau Hertz, si-au pastrat businessul datorita contractelor incheiate cu firme straine pe termen lung, firmele mici abia daca reusesc sa supravietuiasca din inchirieri pe termen scurt, scrie Business Standard.

Incapacitatea anumitor soferi de a conduce corect un automobil pe drumurile publice este conditionata genetic, potrivit unui studiu american de la Universitatea California Irvine, publicat in revista Cerebral Cortex, informeaza MEDIAFAX.

Lotus ar putea comercializa cu usurinta platforma lui Evora catre alti constructori de automobile interesati de un model performant si usor, relateaza automarket.ro.

Jaguar, de voie de nevoie, intentioneaza sa introduca un hatchback, care va fi la creme de la crame a compactelor europene in viitorul apropiat, mai luxos si sportiv decat actualii amfitrioni. Jaguar a avut o tentativa de a face un hatchback in 2003, atunci cand a prezentat conceptul Jaguar R-D6, dar planurile au ramas doar la nivel de prototip, potrivit promotor.ro.

Comisia Europeana a solicitat joi Ungariei, printr-un aviz motivat, sa modifice dispozitiile relevante privind taxa de inmatriculare auto, care se refera la deprecierea valorii ce trebuie aplicate autovehiculelor second-hand provenite din alte state membre la determinarea valorii lor impozitabile, informeaza NewsIn. Desi Ungaria a facut unele modificari asupra legii, reglementarea respectiva continua sa discrimineze achizitia de masini second-hand din alte state membre ale UE. Daca Ungaria esueaza sa se conformeze cerintelor din avizul motivat, CE poate duce cazul in fata Curtii Europene de Justitie (CEJ), scrie stiriauto.ro.

Firmele de asigurari scumpesc asigurarile obligatorii de raspundere civila auto cu pana al 30% incepand de anul viitor, pe fondul pierderilor inregistrate de companiile de profil autohtone in ultimii ani, transmite Radio Romania Actualitati, informatie preluata de hotnews.ro.

Lasa un comentariu