Acasa Revista Presei Revista presei, 27 oct.: Record de masini furate in sectorul 2. Romanii trebuie sa accepte ideea ca utilizarea autostrazii se va face doar cu bani

Revista presei, 27 oct.: Record de masini furate in sectorul 2. Romanii trebuie sa accepte ideea ca utilizarea autostrazii se va face doar cu bani

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Comisia Europeana va anunta pana pe 27 noiembrie daca propusa preluare a Opel de catre concernul Magna-Sberbank incalca in vreun fel legile concurentei, scrie AFP. GM a ajuns la o intelegere de principiu cu consortiul ruso-canadian Sberbank – Magna pentru a vinde Opel, insa semnarea actelor a tot fost amanata si va avea loc dupa 3 noiembrie, scrie hotnews.ro.

Chiar daca actuala criza economica le-a demonstrat ca masinile mari sunt o afacere proasta, americanii tot nu renunta la ele, potrivit capital.ro.

Noua generatie Land Rover Defender ar putea fi lansata in 2013, potrivit publicatiei Autocar. Cunoscuta, deocamdata, sub denumirea de Project Icon, masina va avea un look mai modern, dar simplu, va fi mai puternica si mai economica. Noul Defender va folosi acelasi sasiu din otel pe care il regasim la modelele Discovery si Range Rover Sport, relateaza stiriauto.ro.

Zona unde au fost furate cele mai multe masini in anul 2009 este sectorul 2, cu 288 de autoturisme. Numarul acestora a crescut cu mai mult de o treime fata de primele zece luni ale anului 2008, cand numarul furturilor a fost de 214 masini, informeaza Adevarul.

Treptat, romanii vor fi nevoiti sa se obisnuiasca cu ideea ca utilizarea autostrazilor si a altor investitii majore nu se poate face decat cu plata, a declarat, intr-un interviu acordat ziarului Gandul, Yves Thibault de Silguy, presedintele grupului francez Vinci, care anul trecut a realizat o cifra de afaceri de aproape 34 miliarde de euro, scrie Gandul.

Lasa un comentariu