Acasa Opel Noul Opel Astra va fi disponibil in Romania din noiembrie si va pleca de la 14.250 euro, inclusiv TVA

Noul Opel Astra va fi disponibil in Romania din noiembrie si va pleca de la 14.250 euro, inclusiv TVA

de Adrian Mitrea

Noul Opel Astra (sursa - 0-100.ro)

Noul Opel Astra va fi disponibil in Romania din a doua parte a lunii noiembrie, la un pret de pornire de 14.250 euro, inclusiv TVA, pentru motorizarea pe benzina de 1,4 litri de 100 de Cai Putere, echipare Essentia.

Noul Opel Astra va putea fi comandat in varianta de caroserie hatchback, cu un total de patru versiuni de echipare: Essentia, Enjoy, Sport si Cosmo.

Dotarea standard include, printre altele, ABS, aer conditionat, geamuri electrice actionabile electric pentru usile din fata, radio-CD si oglinzi reglabile electric si incalzite.

Noua generatie va fi comercializata in paralel cu vechiul model, au declarat, joi, pentru 0-100.ro, oficialii Motors South-East Europe (GMSEE).

Initial, GMSEE a anuntat ca noul Opel Astra va fi lansat in Romania la inceputul anului viitor.

Modelul este al zecelea din clasa compacta a Opel lansat de-a lungul timpului.

Noul Opel Astra va fi disponibil cu patru motorizari pe benzina si patru diesel. Propulsorul de baza pe benzina are 1,4 litri si dezvolta 100 Cai Putere (CP). Celelalte motorizari pe benzina sunt de 1,6 litri (115 CP), de 1,4 litri turbo (140 CP) si de 1,6 litri turbo (180 CP).

Motorizarea diesel de baza este de 1,3 litri si are 95 CP. Un motor de 1,7 litri este disponibil in doua variante de putere, de 110 CP, respectiv 125 CP, iar cel mai puternic propulsor diesel, de 2 litri, dezvolta 160 CP.

Lasa un comentariu