Acasa Dacia VIDEO: SUV-ul Dacia va prelua interiorul lui Sandero

VIDEO: SUV-ul Dacia va prelua interiorul lui Sandero

de Adrian Mitrea

interior Dacia SUV (sursa - captura youtube.com)

Primul SUV din istoria Dacia va prelua interiorul modelelor Sandero si Logan facelift, iar la exterior partea laterala a masinii va avea un arc de cerc pe usile laterale, la fel ca Sandero, reiese dintr-un film postat pe internet de catre un utilizator care a surprins SUV-ul intr-o parcare.

Misterele legate de SUV-ul Dacia sunt din ce in ce mai putine. Directorul operational al Renault, Patrick Pelata, declara ca masina va avea platforma Logan, spulberand astfel zvonurile potrivit carora masina va sta pe platforma lui Nissan X-Trail sau Nissan Qashqai.

Primul SUV din istoria Dacia va fi disponibil si cu un sistem de tractiune 4×4, dar va avea o versiune 4×2.

Singurele aspecte ramase neelucidate sunt legate de motorizari si preturi, insa este de asteptat ca masina sa aibe un pret de pornire de 11.000-12.000 de euro.

Printre motorizari sunt sanse mari sa se regaseasca propulsorul pe benzina de 1,6 litri de 105 Cai Putere si motorul diesel de 1,5 litri intr-o varianta de 105 sau 110 Cai Putere. In functie de motorizare, masina va avea atat o cutie de viteze cu cinci trepte, cat si una cu sase rapoarte.

Numele este iarasi o enigma, fiind speculate mai multe variante, printre care Kanjara, Duster si Steppe.

Lasa un comentariu