Acasa Alfa Romeo AutoItalia a deschis un complex auto de cinci milioane de euro in Bucuresti

AutoItalia a deschis un complex auto de cinci milioane de euro in Bucuresti

de Adrian Niculescu

AutoItalia Showroom Colentina - Bucuresti (sursa - 0-100.ro)

AutoItalia, importatorul pe plan local al marcilor Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Infiniti si SsangYong, a inaugurat, miercuri (7 octombrie), un complex auto integrat (showroom, service, piese de schimb) in cartierul Colentina, vizavi de hipermarketul Carrefour, in urma unei investitii de cinci milioane de euro.

Complexul auto din Colentina este al doilea din Bucuresti si din tara in care a investit direct importatorul, celelalte showroom-uri fiind in proprietatea unor parteneri ai AutoItalia. Primul complex auto in care compania a investit fiind situat in vartierul Militari, in apropiere de autostrada A1.

In noul amplasament, care are o suprafata de peste 4.400 de metri patrati (mp), vor fi comercializate doar marcile Fiat, Fiat Professional (vehicule comerciale Fiat – n.r.) Lancia si Alfa Romeo.

inaugurare complex auto AutoItalia Colentina (sursa - 0-100.ro)

Complexul auto deschis miercuri are 45 de angajati, o parte din ei (sub 20%) fiind salariati mai vechi ai firmei, dar care au fost relocati. Unitatea este proiectata sa poata avea 60 de angajati.

Reteaua de concesionari AutoItalia la nivel national numara 34 de unitati, in 38 de amplasamente (unele showroom-uri din tara nu au si facilitati de service, acesta fiind asigurat in alta parte).

Lasa un comentariu